Livsfortællinger

LIVSFORTÆLLINGER:

”Det er historiefortælling fra virkeligheden – uden manuskript. Temaerne kan kombineres – varighed varieres – musik, digte, billeder medinddrages – fælles for det hele er begreberne GEHØR, ALVOR og HUMOR samt kærligheden til Vestjylland.

Vælg imellem følgende temaer :

1: FRA RUNGSTEDDRENG TIL VESTJYSK BONDEMAND
Jeg kan fortælle om venskabet med Karen Blixen, tidsånden i Rungsted Kyst i 60’erne. At komme som Rungsted dreng til Vestjylland i 1970 for blive landmand. Sønderupgård og at bygge løsdriftsstald. Min deltagelse i TV – Teateret. Landbrugskrisen i 80’erne. Politik. Hvordan jeg kom igennem krisen og blev ”vestjyde” Den positive integration og meget mere.

2: DEN GODE PSYKIATRISKE BEHANDLING.
Efter næsten 25 år som sygeplejerske og distriktssygeplejerske i psykiatrien i Herning fortæller jeg om mine erfaringer. Det gennemgående fokus i fortællingen vil være mine erfaringer om hvad der virkede godt og hjælpsomt i patientbehandlingen. Jeg har specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje. Erfaring fra både individuel terapi og gruppeterapi. Der vil være mulighed for spørgsmål og jeg overholder naturligvis min tavshedspligt.

Prisen for fortællekoncert eller livsfortælling aftales fra gang til gang.
Vores tilbud er meget velegnet til seniorklubber,pensionistforeninger ol.

Med venlig hilsen
Elsebeth Raunkjær og Ole Arnbak. Videbæk.
Elsebeth´s mobil: 61793045 Ole´s Mobil: 22412585
Hjemmesider: www.fiddle.dk
Arnbak Banjos: www.clawhammer.dk

2 tanker om “Livsfortællinger”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.