Lynæs 14″

Så blev vores Lynæs 14″ søsat efter en ret omfattende istandsættelse. Jollen hedder: “Sanduglen 2”
Der er blevet sat gennemgående sejlpinde i næsten nyt storsejl. Der er taget lidt af sejlkappen. Det har tydeligt medført langt bedre balance, bedre højde og fart. Der kommer flere fotos, men her er lidt fra dagen tur i ca 6-9 sek.m.
4841484548494861486548694873

6 tanker om “Lynæs 14″”

 1. Fantastisk flot resultat, og en meget elegant jolle.
  Jeg går selv og overvejer om jeg skal skifte min gamle spækhugger ud. Til fordel for en jolle, for at få sejlet noget mere.

  Med venlig hilsen

  Tom Ulrich

 2. FLOT…sådan må min lille potte også gerne se ud, når jeg er færdig med den. Jeg har modificeret rorpindshæftet, så pinden kan vippes mere op, når det skønnes nødvendigt, og fører faldene til cockpit. En blanding af en lazy-jack og en bomholder er også ved at blive fixet, så cockpittet ikke bliver fyldt med sejl og bom, når storsejlet bliver hevet ned.

  http://www.google.dk/search?client=safari&rls=en&q=bad+stummig&ie=UTF-8&oe=UTF-8&redir_esc=&ei=dIE5TMCtOoaPOJKJ8IkK

  V.h. Carsten

 3. hej Ole
  fin båd. købte i efteråret nr. 145 og sejlene er dårlige. jeg overvejer derfor nye og vil meget gerne høre mere om spec. dit storsejl med gennemgående sejlpinde . har du ikke problemer med vanterne på læns? og hvem har hjulpet dig med sejlet ,hvis du har haft en rigger til det?
  mange hilsner Hanne

 4. Hej Ole.
  Også jeg er interesseret i dit nye storsejl. Vores meget gamle sejl står elendigt, og i år har vi sejlet Yngling i stedet for i lynæssen. Men den skal have en chance mere. Hvem har syet dit storsejl? Hvor meget er der taget af den oprindelige kappe? Hvor meget har det reduceret den ikke ubetydelige luvgerrighed? Kan den stadig gå over stag uden problemer? Jeg vil blive meget glad for svar på ovenstående.

  Med venlig hilsen
  Flemming Jensen

 5. Hej Ole
  Sikke en flot Lynæs du har – meget inspirerende. Jeg har selv købt et eksemplar som jeg er igang med at renovere.
  Jeg kan se at du har anskaffet en P900 trailer. Sådan en har jeg også kig på og vil spørge dig om det var nødvendigt at modificere den for at den passede til Lynæs’en?
  Alt det bedste
  – Kristoffer

 6. Hejsa. Det er simpelthen et flot lille skib. Jeg har været forbi din hjemmeside en del gange for at beundre billederne. Jeg er selv forelsket i Lynæs 14 jollen. På dine billeder kan jeg se du har den på en fin trailer. Kan du søsætte den direkte fra traileren (og tage den op igen) eller anvender du bådkran fra trailer til vand?

  Mvh Lasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.